Nomads: Ατομική ασυλία για τον Λευτέρη, υποψήφιοι για αποχώρηση οι «παλιοί»!

Nomads: Ατομική ασυλία για τον Λευτέρη, υποψήφιοι για αποχώρηση οι «παλιοί»!

Σε μία δύσκολη δοκιμασία που έγινε ακόμη δυσκολότερη λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ένας-ένας οι «παλιοί» της ομάδας αποχωρούσαν, αφήνοντας στον τελικό να μονομαχήσουν οι Λευτέρης Παρασκευάς και Μιχάλης Ζαμπίδης

Nomads: Ατομική ασυλία για τον Λευτέρη, υποψήφιοι για αποχώρηση οι «παλιοί»!
Αγώνισμα ατομικής ασυλίας για την ομάδα των Ωκεανών περιελάμβανε το αποψινό επεισόδιο του Nomads.

Σε μία δύσκολη δοκιμασία που έγινε ακόμη δυσκολότερη λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ένας-ένας οι «παλιοί» της ομάδας αποχωρούσαν, αφήνοντας στον τελικό να μονομαχήσουν οι Λευτέρης Παρασκευάς και Μιχάλης Ζαμπίδης. 

Κλείσιμο
Τελικά, ο Λευτέρης αποδείχθηκε ότι θέλει όσο τίποτα να μείνει στο παιχνίδι, υπερέβαλε εαυτόν και κέρδισε με το «σπαθί» του την ασυλία στέλνοντας τους συμπαίκτες του στο συμβούλιο να προσπαθούν να πείσουν το κοινό γιατί πρέπει να ψηφίσει τον καθέναν για να παραμείνει στο παιχνίδι.



Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος, ο Μιχάλης, η Όλγα, η Δήμητρα και η Βασιλική, τα πιο παλιά μέλη της ομάδας των Ωκεανών δηλαδή, θα περιμένουν να μάθουν ποιος συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μάνο Πίντζη στη μονομαχία της Πέμπτης.

Ο Μάνος πάντως δήλωσε ότι προτιμά να αναμετρηθεί με κάποιον άντρα, γιατί απέναντι στις γυναίκες θα είναι πιο... «γλυκός», όπως είπε.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ειρήνη Ζάχου δεν μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, καθώς είναι τραυματισμένη και βρίσκεται εκτός αγωνισμάτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης