Στο «Box» όπου εμφανίζεται το συγκρότημα «Melisses», διασκέδασαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Η παρουσιάστρια του «Ξαναδέστε τους» και ο ηθοποιός έμοιαζαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.
Ο φωτογραφικός φακός του «Υou Weekly» κατέγραψε τα τρυφερά τετ α τετ που είχαν μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σκέφτονται να συγκατοικήσουν.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.