Πάνος Μιχαλόπουλος: Το «καρφί» για την πρώην σύζυγό του, Ρούλα Κορομηλά

Πάνος Μιχαλόπουλος: Το «καρφί» για την πρώην σύζυγό του, Ρούλα Κορομηλά

Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια έζησαν τη δεκαετία του '80 έναν δυνατό έρωτα και υπήρξαν για δύο χρόνια παντρεμένοι

Πάνος Μιχαλόπουλος: Το «καρφί» για την πρώην σύζυγό του, Ρούλα Κορομηλά
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά γνωρίστηκαν το 1981. Ερωτεύτηκαν  κεραυνοβόλα και εφτά χρόνια αργότερα, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον ηθοποιό και ο πρώτος για την Ρούλα Κορομηλά που τότε ήταν γραμματέας στην Κρατική Τηλεόραση.


Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. «
Κλείσιμο
Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ...», απάντησε.

AdTech Ad

Την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την παρακολουθεί; «Όχι, ούτε Ελένη. Δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πάρα πολλά όμως. Γι’ αυτό και δεν βγαίνω στις εκπομπές. Δεν έχω κάτι να τους πω»,  τόνισε.



Τέλος, όσον αφορά τη σχέση του με τον χρόνο, είπε: «Δεν κάνω καμία σύγκριση στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι όποιος μεγαλώνει σωστά, είναι ήρεμος και βλέπει συνεχώς το πρόσωπο του στον καθρέφτη, δεν θα πέσει στην παγίδα της αυτοκαταστροφής. Δεν πρέπει να τρομάζεις με την εικόνα σου. Εγώ δεν τρόμαξα ποτέ με την εικόνα μου, γιατί δεν έχω υπαρξιακά προβλήματα. Ούτε με τα άσπρα μου πλέον μαλλιά έχω πρόβλημα. Απλά δεν τα βγάζω στη δημοσιότητα. Τα κρατάω για μένα και την οικογένεια μου», δήλωσε στην εφημερίδα Freddo.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης