Ο Mr. Facebook αλλάζει πάνα στην νεογέννητη κόρη του

Ο Mr. Facebook αλλάζει πάνα στην νεογέννητη κόρη του

Ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ είχε «υποσχεθεί» πως θα είναι ένας μπαμπάς σαν όλους και πως πλέον τα ποστ του θα αφορούν στο παιδί του

Ο Mr. Facebook αλλάζει πάνα στην νεογέννητη κόρη του
Μας είχε προϊδεάσει πως από την στιγμή που θα γεννηθεί, το παιδί του θα είναι το κέντρο του κόσμου. Ο Mr. Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ έχει μάλιστα ανακοινώσει πως παίρνει δίμηνη άδεια πατρότητας για να είναι μαζί με τη γυναίκα του και την κορούλα τους τις πρώτες της ημέρες στη ζωή.

Όντως, πραγματοποίησε την υπόσχεσή του και πλέον στο προφίλ του στο Facebook κυριαρχεί η μικρούλα Μαξ. Το τελευταίο του ποστ μάλιστα αφορά σε μια πολύ... προσωπική στιγμή, όπου ο ίδιος αλλάζει την πάνα στο μωρό, με το χαμόγελο στα χείλη, μοιάζοντας σαν ένας «κανονικός μπαμπάς». Η φωτογραφία από το ενσταντανέ, που πόσταρε αμέσως μετά στο άλλο του «παιδί» το Facebook, δίνει στους διαδικτυακούς φίλους του Μαρκ και μια εικόνα από το παιδικό δωμάτιο, όπου πάνω από την αλλαξιέρα δεσπόζει ένας τεράστιος, παιδικός παγκόσμιος χάρτης. 

Κλείσιμο
Το μωράκι φαίνεται πως έχει μεγαλώσει, και μάλιστα κοιτά προς το φακό, εκτοξεύοντας, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, την φωτογραφία, που «έσπασε» το Facebook και μέσα σε εννιά ώρες ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο likes.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης