«Υπουργικό συμβούλιο» στην παράσταση του Λαζόπουλου

«Υπουργικό συμβούλιο» στην παράσταση του Λαζόπουλου

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πολλά στελέχη της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στην παράσταση του θεατρικού έργου του Λάκη Λαζόπουλου

«Υπουργικό συμβούλιο» στην παράσταση του Λαζόπουλου
Μπροστά σε ένα κοινό αποτελούμενο από πολιτικούς, επιχειρηματίες και επώνυμους έδωσε την ειδική πρεμιέρα για τον πολιτικό κόσμο του νέου έργου του «Θεέ μου, τι σου κάναμε» ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στο κοινό βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά κατά την είσοδό τους στο κατάμεστο θέατρο από πολλά στελέχη και νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό.

Κλείσιμο


Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του. 



Εκτός από τα μέλη της κυβέρνησης και τους πολιτικούς, την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου παρακολούθησαν ο πρόεδρος ομίλου DEMCO Δημήτρης Κοντομηνάς, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το νέο θεατρικό έργο του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» που παίζεται στο θέατρο Γκλόρια, αποτελεί μία θεατρική μεταφορά της γαλλικής κομεντί «Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?» του Philippe de Chauveron, την οποία ο έλληνας ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας έχει μεταφέρει με επιτυχία στα ελληνικά δεδομένα.



Στην παράσταση συμπρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη, και παρουσιάζει με χιουμοριστικό τρόπο την προσπάθεια μιας οικογένειας -ελληνικής εν προκειμένω- να συμφιλιωθεί με την διαφορετικότητα και την πολυπολιτισμικότητα. 

Η υπόθεση του έργου αφορά τα προβλήματα και τις ανατροπές που δημιουργούνται μέσα σε μία οικογένεια όταν οι τέσσερις κόρες τους αποφασίζουν να παντρευτούν ανθρώπους από διαφορετικές φυλές.

Το έργο πέρα από τις κωμικές καταστάσεις και τις ανατροπές, μιλά και για τις υπερβάσεις που καλούνται να κάνουν οι γονείς έτσι ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν σε έναν τελείως διαφορετικό και πολύ πιο σύνθετο νέο κόσμο.

Εκτός από τους Λαζόπουλο-Καβογιάννη στο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» παίζουν οι Τζένη Θεωνά, Νίκος Γκέλια, Kenny Moses  Adetu, Ελεάνα Στραβοδήμου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Μάγια Ανδρέου,   Chalil Alizada,  Κουέι Φανκ Γιανγκ, Κωνσταντίνος  Καλαγκμπόρ και Νάταλι Ερνέστα.



Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα




Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη


Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς


Ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής


Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης


Ο Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του


Η Γιάννα Αγγελοπούλου


Η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο


Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης


Ο πρόεδρος του ομίλου DEMCO, Δημήτρης Κοντομηνάς


Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης