Βασίλης Τερλέγκας: «'Oταν ήμουν ζάμπλουτος ήμουν δυστυχής!»

Βασίλης Τερλέγκας: «'Oταν ήμουν ζάμπλουτος ήμουν δυστυχής!»

Τη φιλοσοφία που έχει πλέον για τα χρήματα, ανέπτυξε, ο λαϊκός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη του

Βασίλης Τερλέγκας: «'Oταν ήμουν ζάμπλουτος ήμουν δυστυχής!»
Για τη σχέση του με τα χρήματα αποκαλύπτωντας ότι την περίοδο που ήταν πλούσιος ήταν δυστυχισμένος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Τερλέγκας.

«Με τα λεφτά είσαι δυστυχής .Δεν είναι φιλοσοφία. Είναι μια πραγματικότητα. Δεν ψάχνω να βρω κάτι. Το βλέπω. Το νιώθω. Έχω κάνει ζάπλουτος, αλλά έχω κάνει και πάμφτωχος. Ζάπλουτος ήμουν δυστυχής» τόνισε ο λαϊκός τραγουδιστής στο περιοδικό Xάι.

Και συνέχισε: «Είσαι δυστυχής. Γιατί αναγκάζεις τους άλλους να σε βλέπουν γι' αυτά που έχεις. Όχι γι' αυτό που γεννήθηκες. Πόσοι ξέρουν πώς είναι να είσαι από το Πεύκο Καλαβρύτων και να θες 2,5 ώρες να πας στο σχολείο και 2,5 να γυρίσεις. Με τις βροχές, με τα χιόνια, με την ομορφιά του χιονιού. Αυτό που ο Θεός ο ίδιος σου στέλνει για να το δεις και να το απολαύσεις. Ο παππούς μου είχε πάει σε 4 πολέμους. Τραγουδούσε τραγούδια της Μ. Ασίας κι εγώ καθόμουν και τον άκουγα, με τις ιστορίες για το πώς χάσαμε τον πόλεμο, ποιοι μας προδώσανε. Από μικρό παιδί ήξερα τα πάντα. Δεν ξέρω αν τα σημερινά παιδιά μπορούν να το έχουν αυτό. Αυτή την πολυτέλεια. Όλα αυτά σου χαρίζουν μια ψυχή γεμάτη εμπειρίες χωρίς να τις έχεις ζήσει. Διότι κάθεσαι και σκέφτεσαι, ειδικά όταν είσαι μόνος. Αγαπώ την μοναξιά και την τραγουδώ πάρα πολλές φορές».

Κλείσιμο
Όσο για την σημερινή οικονομική του κατάσταση, ο Βασίλης Τερλέγκας, είπε: « Τέλειωσαν τα χρήματα, τέλειωσε και η αγάπη μας που λέει και το τραγούδι. Καλύτερα λοιπόν να ζούμε μ' αυτό που μας δίνει η φύση...».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης