Τη γενική τους πρόβα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής οι Ιταλοί που τραγουδούν «Grande Amore» στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.
Οι τρεις καλλιτέχνες επέλεξαν φόντο με... άρωμα Ελλάδας: αρχαία αγάλματα όπως η Αφροδίτη της Μήλου αλλά και κιονόκρανα θα βρίσκονται στη σκηνή κατά τη διάρκεια που θα διεκδικήσουν την πρωτιά απόψε το βράδυ.
Οι «Il Volo» που τους αποτελούν οι Piero Barone, Ignazio Boschetto και Gianluca Ginoble- θα εμφανιστούν 27οι κατά σειρά.
Στις προηγούμενες πρόβες τους δεν είχαν ενθουσιάσει, σε αντίθεση με τη χθεσινοβραδινή όπου πραγματικά καταχειροκροτήθηκαν.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.