Παρά τις καταγγελίες για βιασμούς, ο Κόσμπι αποθεώθηκε στη Φλόριντα

Παρά τις καταγγελίες για βιασμούς, ο Κόσμπι αποθεώθηκε στη Φλόριντα

Το κοινό φαίνεται ότι «κλείνει τα αφτιά του» στις καταγγελίες των 12 μέχρι στιγμής γυναικών που κατηγορούν τον 77χρονο ηθοποιό ότι τις νάρκωσε και τις βίασε σε νεαρή ηλικία και τον χειροκρότησε σε σόου που έδωσε στη Φλόριντα.

Παρά τις καταγγελίες για βιασμούς, ο Κόσμπι αποθεώθηκε στη Φλόριντα
Έπειτα από μία παράσταση που έδωσε στις Μπαχάμες και μάλιστα για φιλανθρωπική γυναικεία οργάνωση, ο Μπιλ Κόσμπι, ταξίδεψε την Παρασκευή στη Φλόριντα όπου η παράσταση του γνώρισε sold out, επιτυχία. Το κοινό, όπως φαίνεται «κλείνει τα αφτιά του» στις φωνές των δώδεκα μέχρι στιγμής γυναικών που κατηγορούν τον 77χρονο ηθοποιό ότι τις νάρκωσε και τις βίασε σε νεαρή ηλικία και του χαρίζει το θερμό χειροκρότημα.

Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες που στο πρόσωπο του κωμικού Κόσμπι βλέπουν το τέρας που τις νάρκωσε και τις βίασε, η Renita Chaney Hill, που όπως αποκαλύπτει ήταν μόλις 15 όταν ο Κόσμπι της έριξε στο ποτό να ναρκωτικά και τον είδε να τη βιάζει μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της. « Τον θυμάμαι, πριν χάσω τις αισθήσεις μου, να με φιλάει και να με αγγίζει και θυμάμαι την γεύση του τσιγάρου στο στόμα του...Επίσης θυμάμαι την επόμενη μέρα να ξυπνάω στο κρεββάτι μου και εκείνον φεύγοντας να μου λέει: "Μάλλον θα πρέπει να χάσεις λίγο βάρος!"

Ο ίδιος μέχρι στιγμής αρνείται να απαντήσει στις καταγγελίες που ακούγονται εις βάρος του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης