Ο Μπιλ Κόσμπι «απαντά» για τους βιασμούς κοριτσιών: «Δεν μιλώ γι' αυτό»

Ο Μπιλ Κόσμπι «απαντά» για τους βιασμούς κοριτσιών: «Δεν μιλώ γι' αυτό»

Αμέσως μετά ζήτησε από το Associated Press να «κόψει» την επίμαχη ερώτηση 

Ο Μπιλ Κόσμπι «απαντά» για τους βιασμούς κοριτσιών: «Δεν μιλώ γι' αυτό»
Το πρώτο βίντεο όπου ο Μπιλ Κόσμπι απαντά στις κατηγορίες γυναικών ότι τις έχει κακοποιήσει σεξουαλικά, κυκλοφόρησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου για το Associated Press, με αφορμή την πρώθηση της παραχώρησης έκθεσης έργων τέχνης προς το Ίδρυμα Smithsonian από τον αμερικανό ηθοποιό και τη σύζυγό του. 

Τις ημέρες εκείνες είχαν μόλις επανέλθει στην επικαιρότητα οι κατηγορίες εις βάρος του από αρκετές γυναίκες. Ο Μπιλ Κόσμπι αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας «δεν απαντάμε σ' αυτό, και θα σας πω γιατί, νομίζω πως σας έχουν πει... και δεν θέλω να αμφισβητήσω την ακεραιότητά τσας, αλλά δεν θα μιλήσουμε γι' αυτό, δεν θα μιλήσω γι' αυτό». 

Αμέσως μετά και ενώ η συνέντευξη τελείωνε αλλά η κάμερα συνέχιζε να γράφει και ο Μπιλ Κόσμπι φορούσε ακόμα μικρόφωνο, εκείνος ζήτησε από το AP να «κόψει» την απάντηση του αυτή: «Τι αξία θα έχει; Θα το εκτιμούσα αν το πετούσατε... Νομίζω ότι αν θεωρείτε τον εαυτό σας σοβαρό, τότε αυτό δεν θα εμφανιστεί πουθενά»! 

Κλείσιμο

 
Και δεν σταμάτησε καν εκεί, αλλά πρόσθεσε: «Και εμείς πιστεύουμε, παρεπιπτόντως, ότι αφού μιλούσαμε στο AP, τότε δεν θα μας έκαναν αυτή την ερώτηση... Νομίζαμε ότι το AP θα είχε την ακεραιότητα να μην ρωτήσει»! 

Από την ημέρα που μαγνητοσκοπήθηκε η συνέντευξη, ακόμα πέντε γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική παρενόχληση. Αμερικανικά δίκτυα έχουν ακυρώσει προγραμματισμένα προγράμματα, αφιερώματα και συνεντεύξεις, με τον ηθοποιό. 

Ενώ οι κατηγορίες πλήθαιναν, το Associated Press ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να επανέλθει στο βίντεο της 6ης Νοεμβρίου και να μεταδόσει το πλήρες βίντεο με την επίμαχη ερώτηση και «παραίνεση». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης