Στο... χορό του μπουγελώματος και η Όπρα Γουίνφρεϊ

Στο... χορό του μπουγελώματος και η Όπρα Γουίνφρεϊ

Αν κρίνουμε από την κραυγή που έβγαλε, μάλλον δεν το... ευχαριστήθηκε και τόσο - Δείτε σε ποιους δίνει τη σκυτάλη

Στο... χορό του μπουγελώματος και η Όπρα Γουίνφρεϊ
Μπορεί να μην εντυπωσίασε όπως ο Μπιλ Γκέιτς με την ειδική κατασκευή, ο Λεμπρόν με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου ή και ο Κόμπι Μπράιαντ που μπήκε ολόκληρος σε μια μπανιέρα με παγωμένο νερό, όμως η μεγάλη κυρία της αμερικανικής τηλεόρασης Όπρα Γουίνφρεϊ δεν μπόρεσε να αρνηθεί... το μπουγέλο.

Μιας και όλη η προσπάθεια γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, η Όπρα με τη σειρά της ευχαρίστησε αυτούς που την πρότειναν και με τη σειρά της, πέρασε τη σκυτάλη στον Στήβεν Σπίλμπεργκ, τον οποίο απείλησε κιόλας, λέγοντας «ξέρω πού μένεις», τον ηθοποιό Manish Dayal και Έλεν Μίρεν, για την οποία σχολίασε πως αν δεν έχει κουβά, γιατί «οι κυρίες μπορεί να μην έχουν κουβάδες», θα της δανείσει το δικό της! 

Πάντως αυτό που ξεχώρισε στην απόπειρα της Όπρα ήταν η στριγγλιά που έβγαλε με όλη της τη δύναμη όταν το παγωμένο νερό έπεσε πάνω της!
Κλείσιμο

Στην πρωτότυπη εκστρατεία ενίσχυσης του αμερικανικού ιδρύματος για την αντιμετώπιση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση), με τίτλο #IceBucketChallenge, η οποία έχει ήδη αποφέρει 7,6 εκατομμύρια δολάρια από δωρεές, συμμετέχουν πλέον με καταιγιστικό ρυθμό διάσημοι και μη. Ο ένας προκαλεί τον άλλο να ανεβάσει ένα βίντεο στα social media όπου να ρίχνει στο κεφάλι του ένα κουβά παγωμένο νερό. Χιλιάδες βίντεο έχουν ανέβει στο YouTube και γίνονται πολύ γρήγορα virals. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης