Η Βιβή Τσιάμη, πρώην playmate και σύντροφος του μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της.
Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε παραλία της Μυκόνου φορώντας ένα αποκαλυπτικό μοβ μπικίνι που τόνιζε τα… δυνατά της σημεία. Αρκέτα ευδιάθετη και χαρούμενη βούτηξε στα νερά του νησιού και δρόσισε το «καυτό» κορμί της αφήνοντας εκτεθειμένα όλα τα τατουάζ που έχει χτυπήσει κατά καιρούς στο σώμα της.
Η Βιβή κόβει την ανάσα στο πέρασμα της και δεν είναι τυχαίο αφού διαθέτει εξαιρετική σιλουέτα και όλοι οι λουόμενοι είχαν στραμμένα τα μάτια τους πάνω της. Το μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές του κάνοντας τις βουτιές του στις παραλίες ενώ δεν λείπουν και οι βραδινές βόλτες στα σοκάκια.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.