Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» που προβλήθηκε την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, σχολιάζοντας τα υποψήφια κομμάτια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, και παράλληλα έκανε ένα σχόλιο για τη συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου στον μουσικό διαγωνισμό το 2005, στο Κίεβο της Ουκρανίας, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση.
Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης δήλωσε: «Τα επίπεδα είναι πολύ καλά. Τα τραγούδια που έχω ακούσει αποσπασματικά έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον και είναι πολύ ταλαντούχα παιδιά. Το “My Number One” μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους ακόμα και ένα τραγούδι παιδικό, γιατί έχει προχωρήσει η παραγωγή, η σύνθεση, ο στίχος, έχουν προχωρήσει πολλά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dg0y4ptu0ibl)
Έπειτα, ο Χρήστος Δάντης πρόσθεσε σχετικά με τον τρόπο που οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τα τραγούδια της Eurovision: «Οι Έλληνες το πηγαίνουμε λίγο σε λάθος δρόμο, δηλαδή θέλουμε πάντα να μας θυμίζει κάτι ένα τραγούδι»και έκλεισε λέγοντας ότι δεν θα συμβούλευε τον γιο του να πάει στον μουσικό διαγωνισμό: «Στον γιο μου θα έλεγα να αποφύγει τη Eurovision, γιατί μπορεί να τον πάει ψηλά ή να τον καταπιεί».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας