Τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα από το Πήλιο, όπου ζούσε τα προηγούμενα χρόνια, εξήγησε ο Γιώργος Σεϊταρίδης, δηλώνοντας πως μετακόμισε για να διαπιστώσει εάν εν τέλει αγαπάει ακόμα το θέατρο.
Αναφερόμενος στην εποχή που έζησε εκτός Ελλάδας, αλλά στους λόγους που τον οδήγησαν να μετακομίσει από τον Πήλιο στην Αθήνα, ο Γιώργος Σεϊταρίδης είπε: «Έμεινα λίγο στο εξωτερικό, δεν θα επέλεγα να μείνω σε άλλη χώρα. Μου αρέσει το χάος της Ελλάδας. Κατέβηκα ξανά στην Αθήνα για να καταλάβω αν αγαπάω ακόμα το θέατρο. Επειδή το έργο που παίζω τώρα είναι μεγάλο, είχε πολλή πρόβα. Αισθάνομαι ότι βγήκε πολύ καλό. Είμαστε 17 ηθοποιοί, που είμαστε δυο ώρες ασταμάτητα επί σκηνής».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dfp62ctjnjjt)
Στη συνέχεα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Όλγα Θανασιά και στο πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος της στις αποφάσεις του: «Αν μου έλεγε η σύζυγός μου, η Όλγα ότι δεν θέλει να κατέβουμε από το βουνό, μπορεί και να μην κατέβαινα. Γίνεται να μην της κάνω όλα τα χατίρια; Παντρεμένοι είμαστε από το 2015, μαζί είμαστε συνολικά 12 χρόνια».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας