Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, μία εικόνα με τη Βαλασία Συμιακού, η οποία πόζαρε χαμογελαστή, χαϊδεύοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά. Στο story που έκανε ο ηθοποιός πρόσθεσε «έρχεται» αναφερόμενος στη γέννηση του παιδιού του.
Δείτε την ανάρτησή του
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η Βαλασία Συμιακού είναι μαζί εδώ από το 2021. Και οι δύο έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός στις 28 Νοεμβρίου στο «Happy Day» είχε αναφέρει ότι θα είναι μέσα στον τοκετό. Για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, είχε πει: «Περιμένουμε με ανυπομονησία τον ερχομό του παιδιού. Θα είμαι μέσα στον τοκετό. Το έχω αποφασίσει».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.