Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή που χτυπούν τα 5,2 Ρίχτερ
Στο βίντεο ακούγεται μια γυναίκα να ουρλιάζει ενώ ένας άνδρας τρέχει προς την έξοδο καθώς η κάμερα κουνιέται βίαια για κάποια δευτερόλεπτα από τα Ρίχτερ
Στο βίντεο ακούγεται μια γυναίκα να ουρλιάζει ενώ ένας άνδρας τρέχει προς την έξοδο καθώς η κάμερα κουνιέται βίαια για κάποια δευτερόλεπτα από τα Ρίχτερ.
Η πρώτη δόνηση ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 6 χιλιόμετρα νότια του Προκοπίου Ευβοίας. Ακολούθησαν δύο ακόμη σεισμοί στην ίδια περιοχή, με τον ισχυρότερο να φτάνει τα 5,2 Ρίχτερ.
Οι σεισμοί έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί σε πολλές περιοχές και στην Αττική. Μετά τις τρεις ισχυρές δονήσεις ακολούθησαν άλλες τρεις κοντά στα 3 Ρίχτερ στην ευρύτερη περιοχή.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς