Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ αποχαιρετά τον Τζέιμς Ράνσον: Ήσουν από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους, θυμάμαι κάθε συζήτηση μαζί σου
Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί το 2011 στην ταινία «The Son of No One»
Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ είπε το δικό του «αντίο» στον Τζέιμς Ράνσον, ο οποίος σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έβαλε τέλος στη ζωή του στα 46 του χρόνια. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί το 2011 στην ταινία «The Son of No One», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντίτο Μοντιέλ.
Ο Τέιτουμ δημοσίευσε σε Instagram story μια κοινή τους φωτογραφία και έκανε λόγο για έναν από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει. Τα λόγια, όπως έγραψε, αδυνατούν να αποδώσουν τον πόνο του.
Αποχαιρετώντας τον Τζέιμς Ράνσον, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram: «Δεν υπάρχουν λόγια, αλλά εσύ, φίλε μου ήσουν από τους πιο αυθεντικούς. Θυμάμαι κάθε συζήτηση μαζί σου και πάντα σκεφτόμουν τι είναι αυτό που θα πει. Σ’ αγαπώ. Θα τα πούμε, αδερφέ μου».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.