Λίγο πριν αποχαιρετήσει τη χρονιά, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της, τονίζοντας ότι από όσα διαδραματίστηκαν φέτος στη ζωή της, κρατάει τις στιγμές με το παιδί της.
Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, η influencer ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τον μικρό Πάρη, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Από αυτή τη χρονιά, κρατάω αυτό».
Στις εικόνες, η Ιωάννα Τούνη εμφανίζεται χαμογελαστή στην παραλία με το παιδί της, κοινοποιώντας αδημοσίευτο υλικό από τις διακοπές που έκανε το καλοκαίρι μαζί του.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.