Ούτε ο σοβαρός τραυματισμός στο πόδι του δεν στάθηκε ικανός να κρατήσει τον Χένρι Καβίλ μακριά από τη γυμναστική. Ο 42χρονος ηθοποιός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τον ρόλο του στην ταινία «Highlander», με την παραγωγή να αναγκάζεται να βάλει «φρένο» στα γυρίσματα.
Ο Καβίλ επέστρεψε στις προπονήσεις, παρότι το πόδι του είναι ακόμα σε νάρθηκα. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός φαίνεται να πραγματοποιεί μια σειρά από ασκήσεις, υπό την καθοδήγηση του προσωπικού του γυμναστή. «Υπόμεινε. Και μέσα στην υπομονή, γίνε δυνατός», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV