Προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο με τις auditions του GNTM, με τις εμφανίσεις των υποψήφιων μοντέλων να κερδίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο επίκεντρο βρέθηκε ωστόσο, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της Competition Director and Model Mentor.
Η παρουσιάστρια και μοντέλο, εκτός από τη συμμετοχή της στη διαδικασία του παιχνιδιού, δεν διστάζει να παρακολουθεί ενεργά και την ανταπόκριση του κοινού στα social media.
Η ίδια μπαίνει στο Twitter και διαβάζει τα χιουμοριστικά σχόλια που αφήνουν για την παρουσία και τις ατάκες της στο ριάλιτι μόδας. Μάλιστα, με το χαρακτηριστικό της χιούμορ, φροντίζει να τρολάρει τον εαυτό της και δημοσιεύει τα σχόλιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Έπαιζα πόλο» έγραψε κάποιος, με εκείνη να σχολιάζει: «Σε αυτή τη ζωή δεν έχω παίξει πόλο, στην προηγούμενη όμως ίσως ήμουν πρωταθλήτρια!». Σε άλλο σχόλιο, όπου αναρωτιόντουσαν πώς δεν ακολούθησε τον δρόμο της ιατρικής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε λέγοντας: «Η ιατρική πώς μου ξέφυγε;».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3