Μία σειρά φωτογραφιών της με μαγιό δημοσίευσε η Ταμίλα Κουλίεβα εκφράζοντας πως αναπολεί το καλοκαίρι από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.
Η ηθοποιός κοινοποίησε στιγμιότυπά της από τη θάλασσα φορώντας το μπικίνι της.
Μέσα από ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε μία σκέψη της, σημειώνοντας: «Πρώτη Παρασκευή του Σεπτεμβρίου αλλά λίγο καλοκαίρι ακόμη στη σκέψη μας».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.