Το καλοκαίρι αποχαιρέτησε η Ελένη Φουρέιρα, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις διακοπές της, ενώ ξεχωρίζουν εκείνες στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της, Ερμή, τον οποίο απέκτησε με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, πριν από δυόμιση χρόνια.
Πέρα από τις εικόνες με το παιδί της, τις οποίες μοιράστηκε η Ελένη Φουρέιρα με τους θαυμαστές της, στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε περιλαμβάνονται και πόζες τις τραγουδίστριας είτε με το μαγιό της είτε με φόντο το ηλιοβασίλεμα. «Ο Αύγουστος έμεινε λίγο παραπάνω στην καρδιά μου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.