Καλοκαιρινές αναμνήσεις με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους δημιουργεί η Ελένη Φουρέιρα, με την τραγουδίστρια να συνδυάζει την οικογένειά παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Μέσα από μία δημοσίευση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς έχουν κυλίσει για εκείνη οι δύο πρώτοι μήνες του καλοκαιριού.
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ανάρτησε, φαίνεται η ίδια να ποζάρει με το μαγιό της, ενώ ξεχωρίζει και η εικόνα του Αλμπέρτο Μποτία στη θάλασσα με τον μικρό Ερμή. Σε άλλη φωτογραφία, η Ελένη Φουρέιρα είναι αγκαλιά με τον γιο της.
«Δημιουργώντας καλοκαιρινές αναμνήσεις», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV