Καλοκαιρινές αναμνήσεις με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους δημιουργεί η Ελένη Φουρέιρα, με την τραγουδίστρια να συνδυάζει την οικογένειά παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Μέσα από μία δημοσίευση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς έχουν κυλίσει για εκείνη οι δύο πρώτοι μήνες του καλοκαιριού.
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ανάρτησε, φαίνεται η ίδια να ποζάρει με το μαγιό της, ενώ ξεχωρίζει και η εικόνα του Αλμπέρτο Μποτία στη θάλασσα με τον μικρό Ερμή. Σε άλλη φωτογραφία, η Ελένη Φουρέιρα είναι αγκαλιά με τον γιο της.
«Δημιουργώντας καλοκαιρινές αναμνήσεις», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.