Ένα μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού Νυμφαίο έστησαν ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουλίου.
Το ζευγάρι που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σήμερα, επισημοποιώντας τη σχέση του, υποδέχτηκε φίλους και συγγενείς σε μια παραδοσιακή μουσική βραδιά στην οποία τα κλαρίνα «πρωταγωνιστούσαν».
Ο Τζώνη Καλημέρης και η Κύπρια παρουσιάστρια χόρεψαν και διασκέδασαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έσπευσαν να μοιραστούν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από το υλικό που δημοσιεύτηκε στα social media ξεχώρισε ο χορός των μελλόνυμφων υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ωραία που είναι η νύφη μας».
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» την Τρίτη 14 Μαΐου, η Ελπίδα Ιακωβίδου είχε δηλώσει: «Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να ευλογήσει ο Θεός τον έρωτά μας αυτό το καλοκαίρι, τον Ιούλιο. Θα γίνει στην Ελλάδα, στο Νυμφαίο όπου γνωριστήκαμε. Αρχίζει μία καινούρια ζωή και πορεία, ιδιαίτερα για εμένα, αφού έρχομαι στην Ελλάδα. Ήταν όλοι εκεί και μου έδωσε το δαχτυλίδι, το οποίο είναι υπόσχεση αγάπης. Δεν μου έκανε την παραδοσιακή πρόταση και καλά έκανε, γιατί, όταν το συζητήσαμε, μου είπε “φοβήθηκα, μπορεί να σηκωθείς και να φύγεις”. Μου είπε δίνοντάς μου το δαχτυλίδι ότι θέλει να είμαστε μαζί. Θα κάνουμε σε στενό κύκλο το γάμο, στην αγαπημένη μας τοποθεσία».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»