Συγκεκριμένα, ο Τζώνη Καλημέρης και η Κύπρια παρουσιάστρια οργάνωσαν ένα pre-cocktail party για τους καλεσμένους που έφτασαν στο Νυμφαίο. Ο δημοσιογράφος Νικόλας Μουσικού, στενός φίλος της Ελπίδας Ιακωβίδου, δημοσίευσε φωτογραφία με το ζευγάρι στα social media, καθώς και δύο βίντεο. Σε ένα από αυτά, ο Τζώνη Καλημέρης και η παρουσιάστρια εμφανίζονται να χορεύουν αγκαλιά το «Σήμερα γάμος γίνεται».
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου, εξηγώντας πως δεν ήταν παραδοσιακή, αλλά συνοδεύτηκε από ένα δαχτυλίδι ως υπόσχεση αγάπης. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο Τζώνη Καλημέρης της είπε πως φοβόταν μήπως αντιδράσει απρόβλεπτα, γι’ αυτό και επέλεξε να της εκφράσει απλά την επιθυμία του να είναι μαζί.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» την Τρίτη 14 Μαΐου, η Ελπίδα Ιακωβίδου δήλωσε: «Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να ευλογήσει ο Θεός τον έρωτά μας αυτό το καλοκαίρι, τον Ιούλιο. Θα γίνει στην Ελλάδα, στο Νυμφαίο όπου γνωριστήκαμε. Αρχίζει μία καινούρια ζωή και πορεία, ιδιαίτερα για εμένα, αφού έρχομαι στην Ελλάδα. Ήταν όλοι εκεί και μου έδωσε το δαχτυλίδι, το οποίο είναι υπόσχεση αγάπης. Δεν μου έκανε την παραδοσιακή πρόταση και καλά έκανε, γιατί, όταν το συζητήσαμε, μου είπε “φοβήθηκα, μπορεί να σηκωθείς και να φύγεις”. Μου είπε δίνοντάς μου το δαχτυλίδι ότι θέλει να είμαστε μαζί. Θα κάνουμε σε στενό κύκλο το γάμο, στην αγαπημένη μας τοποθεσία».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας