Το Big Brotherέκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης, με παρουσιαστή τον Πέτρο Λαγούτη. Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος βρισκόταν κάποτε ο ίδιος σε αυτόν τον ρόλο, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε το ριάλιτι.
Μιλώντας στο «Πρωινό», εξήγησε ότι δεν είδε την πρεμιέρα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Δεν είδα το "Big Brother" χθες, γιατί τραγουδούσα. Δεν το έβλεπα ούτε όταν το παρουσίαζα, οπότε δεν πρόκειται να το παρακολουθήσω ούτε τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Όταν ρωτήθηκε για τον νέο παρουσιαστή του ριάλιτι, ο Χάρης Βαρθακούρης παραδέχτηκε ότι δεν τον γνωρίζει. «Δεν θέλω να ακουστεί άσχημα, αλλά δεν έχω δει ποτέ ελληνική σειρά, ίσως η τελευταία να ήταν οι "Αυθαίρετοι". Έχω να παρακολουθήσω ελληνική τηλεόραση εδώ και 30 χρόνια. Δεν γνωρίζω κανέναν Έλληνα ηθοποιό των τελευταίων 20 ετών, ούτε τον Πέτρο Λαγούτη και απολογούμαι γι' αυτό», σημείωσε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d9i491u2o22h)
Αναφερόμενος στην περίοδο που ο ίδιος παρουσίαζε το «Big Brother», ο Χάρης Βαρθακούρης δήλωσε: «Το έκανα κυρίως για οικονομικούς λόγους. Ήταν την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, δεν υπήρχε δουλειά στο τραγούδι. Ήμουν σχεδόν υποχρεωμένος να κάνω κάτι που, ενδεχομένως, να μη μου άρεσε».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς