Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνάντησε την κόρη του, Αμαλία που ζει στην Αμερική μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τζέικ Μέντγουελ απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές ενόψει του Πάσχα. Το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 22 Απριλίου, η κόρη του δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας γνωστή την επίσκεψη του πατέρα της. Στο στιγμιότυπο φαίνεται ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τον γαμπρό του, με τους δύο να ποζάρουν σε σκάφος.
Η Αμαλία Κωστοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη στιγμή που ο Τζέικ Μέντγουελ και ο πατέρας της χαμογελούν στον φακό, με την πρώτη να γράφει στο Instagram story: «Ο μπαμπάς είναι στην πόλη».
Δείτε τη φωτογραφία
Η Αμαλία Κωστοπούλου ανακοίνωσε πριν από δύο μήνες πως αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της. Πρόσφατα ανέφερε μέσα από τα προσωπικά της social media, πως ο γάμος τους θα γίνει του χρόνου στην Ελλάδα χωρίς να προχωράει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος από τη μεριά του έχει μιλήσει για τη σχέση της κόρης του, αλλά και για τη συμπάθεια που τρέφει για τον γαμπρό του. Μάλιστα είχε τονίσει, πως τόσο ο ίδιος όσο και η Τζένη Μπαλατσινού, γνώριζαν εκ των προτέρων για την πρόταση γάμου, καθώς ο σύντροφος της Αμαλίας Κωστοπούλου είχε ταξιδέψει κρυφά στην Ελλάδα για να ζητήσει την ευλογία τους πριν κάνει το μεγάλο βήμα. Όπως είχε πει: «Ήρθε πρώτα στην Ελλάδα κρυφά να ζητήσει το χέρι της και μετά να της το πει. Νομίζω ήταν υπέροχο. Τον εκτίμησα, ενώ τον ήξερα και τον γουστάρουμε σαν παιδί, σαν τύπο πολύ, αυτό που έκανε εμένα με συγκίνησε και τον εκτίμησα αντρικά. Μετά από μερικές ημέρες της το είπε, και μετά μας πήραν τηλέφωνο. Τον θέλαμε τόσο πολύ όλοι, πρώτη η Αμαλία βέβαια… Κι εγώ και η μαμά της εκτιμάμε σαν άνθρωπο αυτό το παιδί».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.