Η Μαρία Αντωνά παραδέχτηκε, πως παρακολουθεί όλες τις πρωινές εκπομπές και πως δεν ξεχωρίζει καμία από όσες προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση. Η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου, στην εκπομπή «Weekenders» και μεταξύ άλλων τόνισε, πως από τη στιγμή που ένα πρόσωπο επιθυμεί να είναι ενημερωμένο, δεν έχει παρά να είναι σε επαφή με τα προγράμματα του συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης.
Όπως ανέφερε η Μαρία Αντωνά μιλώντας γενικότερα για τον χώρο της τηλεόρασης: «Βλέπω τηλεόραση. Δεν έχω καταλάβει αυτό που λένε πολλές φορές για το αν βλέπεις ή όχι. Αν σου αρέσει κάτι και θέλεις να είσαι ενημερωμένος, μπαίνεις, βλέπεις και περνάς τον χρόνο σου».
Όσο για τον σύντροφό της, Γιώργο Λιάγκα και την πορεία του στην παρουσίαση, πρόσθεσε: «Βλέπω τον Γιώργο, γιατί είναι από τους καλύτερους, που υπάρχουν για εμένα, αλλά βλέπω και τις απέναντι εκπομπές. Παρακολουθώ όλες τις εκπομπές».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.