Η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει, με αποτέλεσμα πολλοί να ετοιμάζονται για τις πρώτες τους αποδράσεις στις παραλίες. Μεταξύ αυτών και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία ήδη ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση στα social media.
Η πρώην παρουσιάστρια δήλωσε έτοιμη για τα πρώτα της μπάνια στη θάλασσα, ενώ ήδη φόρεσε το μπικίνι της για να φωτογραφηθεί. Μάλιστα, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τις μοιραστεί με τους θαυμαστές της.
Στα στιγμιότυπα που ανάρτησε, η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει άβαφη πίσω από το κλαδί ενός φοίνικα, σε ένα καταπράσινο τοπίο, φορώντας ένα φούξια μπικίνι. Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της έγραψε: «Ποιος θα πάει για κολύμπι το Σαββατοκύριακο;».
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.