Mέσα σε τζακούζι πόζαρε η Μαριέττα Χρουσαλά, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκανε, λίγο πριν αλλάξει η χρονιά.
Όπως μαρτυρά μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media, η πρώην παρουσιάστρια βρίσκεται στο Κουρσεβέλ της Γαλλίας, το μεγαλύτερο χιονοδρομικό θέρετρο στον κόσμο.
Φυσικά, δεν παρέλειψε να δώσει μια γεύση από το ταξίδι της στους διαδικτυακούς της φίλους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε φωτογραφίες στα χιόνια, καθώς και μέσα σε ένα τζακούζι.
Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα με τους θαυμαστές της. Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε, έγραψε: «Χιονισμένες μέρες. Πριν τις αρχές του 2025».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»