Τζιν Χάκμαν: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του πριν βρεθούν νεκροί στο σπίτι τους

Τζιν Χάκμαν: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του πριν βρεθούν νεκροί στο σπίτι τους

Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο από το 1991, εντοπίστηκε νεκρό μαζί με τον σκύλο του - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τζιν Χάκμαν: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του πριν βρεθούν νεκροί στο σπίτι τους
Ο θρυλικός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζιν Χάκμαν, και η σύζυγός του, Μπέτσι Αρακάουα, βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα της Τετάρτης στην κατοικία τους στη Σάντα Φε, την πρωτεύουσα του Νέου Μεξικού.

Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο από το 1991, εντοπίστηκε νεκρό μαζί με τον σκύλο του. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν τον Απρίλιο του περασμένου έτους στο Μεξικό, περπατώντας με αθλητική εμφάνιση. Συγκεκριμένα, ο Χάκμαν απαθανατίστηκε να βγαίνει από ένα κατάστημα, φορώντας αθλητική φόρμα, καρό πουκάμισο, γκρι ζακέτα και μαύρα αθλητικά παπούτσια, κρατώντας έναν καφέ και μια μηλόπιτα. Έναν μήνα νωρίτερα, εθεάθη με τα ίδια σχεδόν ρούχα, φανερά εξαντλημένος - εξαιτίας της προχωρημένης ηλικίας του - να στηρίζεται στη σύζυγό του Μπέτσι, καθώς είχαν πάει να απολαύσουν ένα γεύμα στο εστιατόριο Pappadeaux’s στη Σάντα Φε. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανιζόταν μαζί δημόσια εδώ και δύο δεκαετίες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Gene Hackman, 94, spotted in new photos wearing nearly identical outfit from weeks earlier



Ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε, Έινταν Μεντόζα, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία θανάτου των δύο συζύγων ή να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο που έχασαν τη ζωή τους. Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο του Σερίφη επιβεβαίωσε τον θάνατό τους, σημειώνοντας πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.

Ο Τζιν Χάκμαν είχε κλείσει τα 95 χρόνια στα τέλη Ιανουαρίου. Είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Τα τελευταία χρόνια ζούσε απομονωμένος στο Νέο Μεξικό με τη δεύτερη σύζυγό του, μια 63χρονη πιανίστρια. Ο Χάκμαν είχε αποσυρθεί από την υποκριτική από το 2004, όταν πρωταγωνίστησε στην πολιτική κωμωδία Welcome to Mooseport, ενσαρκώνοντας τον Μονρό «Ίγκλ» Κόουλ.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα: 

Πόρισμα Τέμπη: Δείτε όλο το κείμενο του ΕΟΔΑΣΑΑΜ στα αγγλικά για την τραγωδία

Ο 95χρονος Τζιν Χάκμαν και η 63χρονη σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στη Σάντα Φε

Ληστής έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με 72χρονη σε χωριό του Ναυπλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης