Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γιόρτασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χθες Παρασκευή και έκαναν αναρτήσεις ο ένας για τον άλλο στα social media. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ενώ είναι από αυτούς που δεν διστάζουν να εκφράσουν την αγάπη τους δημόσια.
Με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα χθες, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Σε αυτό φαίνεται να κάθεται σε ένα πεζούλι, ενώ δίπλα της είναι ο αγαπημένος της. Πάνω στη φωτογραφία, η τραγουδίστρια έγραψε: «Ο Βαλεντίνος μου».
Με τη σειρά του, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανάρτησε κι εκείνος ένα story στον λογαριασμό του. Ο ηθοποιός επέλεξε ένα απόφθεγμα του Πλούταρχου σχετικά με τον έρωτα. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τω μεθύειν το εράν όμοιόν εστι. Ποιεί γαρ θερμούς και ιλαρούς και διακεχυμένους», που σημαίνει: «Ο έρωτας μοιάζει με το μεθύσι: κάνει τους ανθρώπους θερμούς, εύθυμους και διαχυτικούς».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.