Η Marseaux αναφέρθηκε στη δήλωσή της ότι δεν συμπαθεί τον Νίκο Οικονομόπουλο λόγω ορισμένων τοποθετήσεών του στο παρελθόν σχετικά με τις γυναίκες. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «2night show» και διευκρίνισε πως δεν αμφισβήτησε την καλλιτεχνική του πορεία, αλλά απλώς εξέφρασε τη διαφωνία της με συγκεκριμένες δηλώσεις του.
«Εγώ ούτε αμφισβήτησα το ταλέντο του ανθρώπου ούτε την τεράστια καριέρα του. Απλά είπα ότι δεν συμφωνώ με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει, τις οποίες θεωρώ σεξιστικές και ότι δεν ταιριάζουν με τα δικά μου πιστεύω. Γενικότερα, νιώθω ότι τα πράγματα τραβιούνται περισσότερο από όσο χρειάζεται», ανέφερε η Marseaux.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7k9qug153m9)
Η τραγουδίστρια τόνισε πως η δήλωσή της δεν είχε στόχο να δημιουργήσει αντιπαράθεση, αλλά ήταν απάντηση σε ερώτηση που της τέθηκε σε συνέντευξη. «Δεν ήθελα να δημιουργήσω δράμα, απλά με ρώτησαν και είπα ότι δεν συμφωνώ. Σίγουρα μπορεί να στήνονται οι ερωτήσεις για να δημιουργηθεί λίγο δράμα ή να μπορούν να το αλλάξουν, αλλά τη συγκεκριμένη συνέντευξη τη βλέπουν και νέα παιδιά και για να υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν θεωρώ ότι μου έστησε την ερώτηση ο δημοσιογράφος. Όλα καλά. Άμα είσαι σίγουρος για κάτι που πιστεύεις, δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Εγώ δεν θεωρώ ότι είπα κάτι λάθος», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια, μίλησε για τη μάχη της με τα βουλιμικά επεισόδια και το πως κατάφερε να χάσει βάρος. «Είναι πολύ απλό. Προσπάθησα να ξεπεράσω την κακή μου σχέση με το φαγητό. Έκανα πολλή ψυχοθεραπεία, το λέω πάντα και προτρέπω τους γύρω μου να κάνουν. Μετά πωρώθηκα λίγο με τη γυμναστική. Μέσω της γυμναστικής βρήκα έναν έξτρα τρόπο εκτός από τη μουσική για να εκτονώνομαι. Ήθελα κάτι για να εκτονωθώ και το βρήκα. Κάνω πέντε φορές την εβδομάδα», είπε η Marseaux.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7k9qefebvv5)
Όσον αφορά τη διατροφή της, εξήγησε ότι πλέον έχει μια πιο ισορροπημένη σχέση με το φαγητό. «Τρώω τα πάντα, απλά έχω φτιάξει τη σχέση μου με το φαγητό. Έβαλα τη γυμναστική στη ζωή μου και προσέχω από την άποψη της ποιότητας, όχι της ποσότητας. Τρώω και πιο υγιεινά», ανέφερε.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.