Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να κλείσει οριστικά τον λογαριασμό της στο Twitter, μετά την απογοήτευσή της βλέποντας την κίνηση του Έλον Μασκσε εκδήλωση για τον εορτασμό της εκλογής του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Μασκ απηύθυνε χαιρετισμό, που πολλοί παρομοίασαν με ναζιστικό. «Η καρδιά μου είναι μαζί σας», είπε στη σκηνή της Capital One Arena στην Ουάσινγκτον, ευχαριστώντας τους υποστηρικτές του Τραμπ. Στη συνέχεια, έβαλε το χέρι του στο στήθος και άπλωσε ένα άκαμπτο δεξί χέρι με την παλάμη στραμμένη προς τα κάτω, θυμίζοντας τον χαιρετισμό του Αδόλφου Χίτλερ, του Μπενίτο Μουσολίνι και άλλων.
Εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της με αυτή την ιδεολογία, η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε πως δεν θέλει πια να είναι μέλος του Twitter. Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της, αποχαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους.
Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Πέρασα ωραία 10 χρόνια εδώ μέσα. Γνώρισα μερικούς φανταστικούς ανθρώπους και μερικά εμετικά χυδαία ανθρωπάκια. Με τους πρώτους δεν χανόμαστε. Οι άλλοι συνεχίστε εδώ, σας ταιριάζει γάντι. Βάζω Χ στο Χ. Σας χαιρετώ (ποτέ ναζιστικά) αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να ανήκω άλλο εδώ. Μπάι».
Κλείσιμο
Σε επικοινωνία της με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ναταλία Γερμανού δήλωσε για την αποχώρησή της από το Twitter: «Τον τελευταίο καιρό είχα λίγο αραιώσει. Παρόλα αυτά παρέμενα ενεργή. Απαντούσα, σχολίαζα, έκανα αναρτήσεις. Την ημέρα ορκωμοσίας του Τραμπ αυτό που έκανε ο Έλον Μασκ, αυτή η κίνηση, για εμένα ήταν κάτι που δεν μπορώ να το καταπιώ. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Με έκανε να νιώθω ότι δεν μπορώ να ανήκω σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο αυτός ο άνθρωπος μας χρησιμοποιεί όλους σαν μαριονέτες».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το έχει φέρει τόσο πολύ στα μέτρα του, ουσιαστικά του διοικεί. Δεν θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του μέσου. Διάλεξα την απόσταση, διάλεξα την αποχώρηση».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.