Μιλωντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», εκείνη εξήγησε ότι θέλει να της κάνει ο σύντροφός της πρόταση γάμου, ενώ ανέφερε ότι η μητέρα της είχε ενδοιασμούς αρχικά για τη σχέση τους γιατί είναι τραγουδιστής. Με τη σειρά του ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε ότι μόλις την είδε εντυπωσιάστηκε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d62xi0qft9z5)
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψε: «Ο έρωτας για μένα είναι αρρώστια αλλά ταυτόχρονα είναι και το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο. Είδα τη Γαλάτεια σε ένα μπαρ και την ‘”έκλεψα”’, για να μιλήσουμε οι δυο μας. Την είδα και τρελάθηκα».
Με τη σειρά της, η Γαλάτεια Βασιλειάδη αποκάλυψε: «Η μητέρα μου είχε ενδοιασμούς για τη σχέση μου με τον Γιώργο, επειδή είναι τραγουδιστής. Εγώ θέλω πρόταση γάμου και είμαι ξεκάθαρη σε αυτό».
Σε ερώτηση για το ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχε κάνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος για εκείνη, η Γαλάτεια Βασιλειάδη απάντησε: «Μια φορά μου είπε ο Γιώργος να κατεβώ στα φανάρια και με φίλησε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Είχαμε κανονίσει να πάμε διακοπές στην Εύβοια και έκλεισα ξενοδοχείο με πανομοιότυπο όνομα σε άλλη πόλη» και πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος: «Φτάσαμε στο ξενοδοχείο της Ευβοίας και ρωτούσα για την κράτησή μας και δεν την έβρισκαν με κανένα όνομα».
Κλείνοντας, ο τραγουδιστής είπε: «Θα ήθελα να μην είμαι τόσο τελειομανής με το σπίτι και να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στον άντρα μου και τα παιδιά μου».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.