Η Γιούλη Ζήκου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Μόρτζου, τονίζοντας ότι όσο περνάει ο χρόνος, η κατάστασή της χειροτερεύει.
Η ηθοποιός ανέφερε επίσης στις δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» πως ο Γιάννης Μόρτζος πίστευε ακράδαντα στην αθωότητα του Πέτρου Φιλιππίδη και μάλιστα προγραμμάτιζε να καταθέσει υπέρ του ως μάρτυρας. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Γιάννης πίστευε ακράδαντα στην αθωότητα του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν πολύ σίγουρος και χαιρόταν που θα πήγαινε και μάρτυρας. Ήταν ο μοναδικός που τόλμησε και βγήκε και τον στήριξε»,
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5mo600gqlfd)
Αναφορικά με τον θάνατο του συζύγου της, δήλωσε: «Όσο περνούν οι μέρες, είμαι χειρότερα. Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μου. Έχω κάποιες βοήθειες και πιστεύω σιγά σιγά θα τα καταφέρω. Δεν ξέρω αν είναι γνωστό αυτό που θα σας πω, αλλά αν ζούσε ο Γιάννης θα ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του και δεν ξέρω αν έχει δώσει γραπτή κατάθεση».
Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν τόσο σίγουρος ο άντρας μου για την αθωότητα του Φιλιππίδη. Είχαν βρεθεί και δεν το ήξερε κανένας. Τον Ιούνιο, πριν αρρωστήσει, είχαν συναντηθεί και χαιρόταν πολύ. Ο Γιάννης ήταν πολύ στενοχωρημένος που είχε ταλαιπωρηθεί ο Πέτρος από αυτή τη διαδικασία».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.