O Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στα σχόλια που έχουν γίνει σχετικά με τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον ίδιο και τη σύζυγό του, Νάνσυ Κοιλού.
Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα», με την παρουσιάστρια να του ζητάει αρχικά, συγγνώμη για τη δήλωση που είχε κάνει η ίδια για εκείνον και την αγαπημένη του.
Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιουείχε πει πως η διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους είναι αισθητή, ενώ τόνισε πως αν τους έβλεπε κάπου, χωρίς να γνωρίζει για τη σχέση τους, θα την περνούσε για κόρη του.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5j82j4e2qop)
Αρχικά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ξαφνικά το Σαββατοκύριακο έπεσαν όλες οι εκπομπές να με κράξουν με τα χειρότερα σχόλια, επειδή είπα κάτι για την διαφορά ηλικίας του ζευγαριού. Αν ζητήσω συγγνώμη, θα το πω προσωπικά στον κύριο Πατούλη».
Στη συνέχεια, όταν βγήκε στον αέρα, του είπε: «Κύριε Πατούλη, ευχαριστώ πολύ που είστε μαζί σας. Αν ενοχληθήκατε εσείς, ζητάω συγγνώμη, εγώ το είπα χιουμοριστικά. Σας ενόχλησε τόσο αυτό που είπα;».
Εκείνος της απάντησε ότι δεν ενοχλήθηκε. «Δεν με πείραξε. Ο καθένας εκφράζει και λέει αυτό που θέλει, δεν είναι δικό μας πρόβλημα αυτό. Η Αναστασία είναι ενήλικας, επιστήμων και αυτάρκης οικονομικά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά και όλα τα υπόλοιπα δεν μας ακουμπάνε», σημείωσε.
Κλείσιμο
Τέλος, συμπλήρωσε: «Έχουμε γυρίσει σελίδα στην προσωπική μας ζωή. Είμαι σε μια καινούρια έναρξη όσον αφορά τη δική μου προσωπική ζωή, αλλά και της Αναστασίας. Η χαρά μας ως ζευγάρι είναι ότι έρχεται ένα παιδί. Η Αναστασία είναι στον 6ο μήνα κύησης και μπαίνει στον 7ο. Περιμένουμε αγόρι, έχουμε σκεφτεί κάποια ονόματα, αλλά δεν είναι ακόμα κάτι ανακοινώσιμο».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.