Με αφορμή τις εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ηΚατερίνα Στανίση μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ρωτήθηκε για την επιλογή του Χρήστου Μάστορα να «ερμηνεύσει» κινηματογραφικά τονΣτέλιο Καζαντζίδη.
«Γιατί ρε παιδιά να μην μπορεί ένας λαϊκός τραγουδιστής να τραγουδήσει στο Ηρώδειο, για ποιους έγινε; Μόνο για τους ξένους; Είναι και για τους Έλληνες. Εγώ έχω τραγουδήσει μια φορά, πολύ παλιά, κάπου στη δεκαετία του ’89. Δεν έχει σημασία είτε πας μόνη σου είτε πας με άλλους 10, Ηρώδειο είναι αυτό. Όχι όμως ότι θα ήταν και ο διακαής μου πόθος… αν δεν τραγουδήσω στο Ηρώδειο, θα πάψω να είμαι αυτή που είμαι».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5aqiw74tboh)
«Καλά να πάει ο Χρήστος Μάστορας στην ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη, καλός τραγουδιστής είναι αν και είναι από άλλο είδος μουσικής. Έπρεπε όμως να ακουστεί και η φωνή του Στέλιου! Εγώ τραγουδάω Καζαντζίδη στα μαγαζιά αλλά σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος».
«Όλοι μπορούν να τραγουδήσουν Στέλιο Καζαντζίδη, πως θα το το τραγουδήσουν όμως. Δηλαδή δεν τα αγγίζουμε αυτά», συμπλήρωσε, επίσης, η Κατερίνα Στανίση.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.