Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για τη σάτιρα, τα επαγγελματικά του βήματα και την εκπομπή που συμμετείχε και έφτασε στο τέλος της.
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα του και την εμπειρία του με τη σάτιρα, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή.
Επιπλέον, μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, την οποία απολαμβάνει, ενώ τόνισε ότι η σάτιρα δεν έχει όρια, αλλά εξαρτάται από τον τρόπο που γίνεται. Επαίνεσε επίσης, τον Μάρκο Σεφερλή για την αφοσίωσή του.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w7jywknhe1)
«Είμαι ευτυχισμένος και ξεκούραστος αυτή την περίοδο, γεύομαι την ηρεμία, την καθημερινότητα. Μου έκανε καλό που έμεινα εκτός τηλεόρασης», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια: «Μου αρέσει πολύ που θα συνεργαστώ με τη σύζυγό μου και με ανθρώπους που είμαστε φίλοι».
Όσο για τη σάτιρα, δήλωσε: «Δεν έχει όρια η σάτιρα, αλλά ο τρόπος που την κάνεις. Ο Μάρκος Σεφερλής δουλεύει με αγάπη σε ό,τι κάνει».
Τέλος, αναφορικά με την εκπομπή «I Love ΣουΚού» που συμμετείχε με τη Μπέττυ Μαγγίρα και έφτασε στο τέλος της, είπε: «Τις επιλογές των ανθρώπων στα κανάλια, τις κάνουν κάποιοι άνθρωποι. Ήμασταν μια εκπομπή που δεν ταίριαζε στο προφίλ του καναλιού, όπως διαμορφώθηκε. Δεν ήμουν αρεστός στο κανάλι. Αυτό έχει να κάνει με ανθρώπους, δεν ήμουν το πρόσωπο που θα ήθελαν να συνεχίσει η συνεργασία. Φυσικά και ξέρω τους λόγους, είναι προσωπικοί οι λόγοι με τους ανθρώπους που είναι εκεί».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.