Με νέα καλοκαιρινή της φωτογραφία επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ελένη Μενεγάκη, το Σάββατο 17 Αυγούστου.
Η παρουσιάστρια φόρεσε το μαύρο μπικίνι της και πόζαρε στην κάμερα του κινητού της, για να μοιραστεί τη selfie της με το 1 εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram.
«Ένα απόγευμα του Αυγούστου» έγραψε στη δημοσίευση που έκανε πιθανότατα από το εξοχικό της στην Άνδρο, εκεί που περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της, κάθε χρόνο.
Λίγες μέρες πριν, ανήμερα της 15ης Αυγούστου, η παρουσιάστρια πόζαρε με χαμόγελο στην κάμερα του κινητού της, για να ανεβάσει το στιγμιότυπο ξανά στο Instagram προφίλ της.
Φορώντας ένα πουκάμισο σε ανοιχτή απόχρωση, η Ελένη Μενεγάκη έβγαλε τη selfie της καθισμένη σε μια καρέκλα στη βεράντα της. «Χρόνια πολλά» έγραψε στην ανάρτηση, η οποία απέσπασες δεκάδες χιλιάδες likes από τις πρώτες ώρες.
Νωρίτερα, είχε ανεβάσει κι άλλες καλοκαιρινές φωτογραφίες της, όπου έγραψε: «Η ευτυχία δεν ανήκει σε αυτούς που έχουν τα πάντα, αλλά σε εκείνους που εκτιμούν ότι έχουν! (δεν είναι δικό μου, αλλά μου ταιριάζει)».
Η συμβολή του Συστήματος της ΕΝΔΙΑΛΕ είναι χειροπιαστή και μετρήσιμη. Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών χωρών στην αναγέννηση των απόβλητων λιπαντικών. Στη χώρα μας έχουμε καταφέρει ό,τι συλλέγεται να αναγεννάται.
Εδώ και 30 χρόνια, η εταιρεία αποτελεί σταθερό πυλώνα σύνδεσης κορυφαίων brands με την αγορά, διασφαλίζοντας σε πελάτες και συνεργάτες πρόσβαση σε λύσεις αιχμής και προϊόντα υψηλής ποιότητας.