Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια φωτογραφία από όταν ήταν παιδί.
Σε αυτή, φαίνεται η ίδια και ο αδερφός της, Πάνος Καινούργιος να κρατούν δύο λούτρινα αρκουδάκια και να χαμογελούν στον φωτογραφικό φακό.
Πάνω στο story που ανάρτησε, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Εσύ κι εγώ».
Δείτε τη φωτογραφία:
Πριν λίγο καιρό, κατά τη διάρκεια του «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια έκανε μια αναδρομή στα δικά της παιδικά χρόνια και συγκεκριμένα στην περίοδο που είχε γεννηθεί ο αδερφός της. Όπως είπε, δεν της άρεσε καθόλου το γεγονός ότι ήταν αγόρι και τον έντυνε σαν κορίτσι, κρυφά από τους γονείς της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1novenoip0p)
Κλείσιμο
«Οι γονείς μου μου είχαν πάρει μία κούκλα όταν γεννήθηκε ο αδελφός μου γιατί εγώ πήγαινα και τον βαρούσα κρυφά. Δεν τον ήθελα καθόλου. Δεν ήθελα καθόλου που ήταν αγόρι. Ήμουν πολύ μικρή, έχουμε 1,5-2 χρόνια διαφορά. Δεν τον ήθελα. Όταν μου είπαν ότι είναι αγόρι και τον λένε Παναγιώτη, είχα ένα κόλλημα και τον φώναζα “Έλενα”», ανέφερε αρχικά, με το πάνελ της εκπομπής να ξεσπά σε γέλια.
Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε: «Τον αδελφό μου, μέχρι που πήγε 4-5 χρόνων, τον έντυνα κορίτσι κρυφά από τη μαμά και τον μπαμπά και τον φώναζα “Έλενα”. Το έχω πει τόσες φορές δημόσια που οι φίλοι του στα κινητά τους τον έχουν περασμένο “Έλενα”. Δεν ήθελα που ήταν αγόρι. Τον έβαζα και έπαιζε με τις κούκλες και του έβαζα και ρουχαλάκια και καθόταν το καημένο, σου λέει “να με δείρει μετά αυτή;”».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.