Λίγο μετά την ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η Δέσποινα Καμπούρη απολαμβάνει τις διακοπές της.
Η δημοσιογράφος, που αποχώρησε από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», βρίσκεται στη Σαντορίνη μαζί με την οικογένειά της για να ζήσει λίγες στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς.
Η Δέσποινα Καμπούρη ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, όπου ποζάρει μπροστά από ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα στην Καλντέρα είναι ευλογημένοι από τον Θεό. Η Σαντορίνη είναι το θαύμα του κόσμου. Κι εγώ είμαι τυχερή που ζω αυτό, ξανά».
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας