H Iωάννα Τριανταφυλλίδουμίλησε για τους χαρακτηρισμούς που έχει ακούσει, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στην πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κανείς για εκείνη, όταν τη γνωρίζει.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και εξήγησε πως πολλοί τη θεωρούν σνομπ, πράγμα που παλιότερα την ενοχλούσε.
Όπως λέει, πλέον δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα. «Μου έχουν πει ότι φαίνομαι ότι είμαι πολύ πειθαρχημένη. Ψαρώνουν όλοι γιατί τους φαίνομαι σνομπ. Ενώ δεν το θέλω, δεν το επιδιώκω. Καταλαβαίνω ότι μάλλον επειδή στην αρχή θέλω τον χρόνο μου, με θεωρούν έτσι», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2n217myi3nd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παλιότερα, με ενοχλούσε, αλλά τώρα δεν με πειράζει. Ευτυχώς, όσοι ήθελαν να με πλησιάσουν, με πλησίαζαν. Δεν πλησίαζα ποτέ εγώ, δεν χρειάστηκε».
Όσο για το φλερτ, αλλά και τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν σε κάποιον, δήλωσε: «Δεν έχει τύχει να φλερτάρω πρώτη. Το χιούμορ θεωρώ ότι είναι βασικό στοιχείο, το εκτιμώ, μου δείχνει αντίληψη και ευφυία και την ευγένεια φυσικά. Δεδομένη χυλόπιτα θα ήταν το να δεις κάποιον να συμπεριφέρεται υποτιμητικά».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.