Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε για την απόφασή της να μη συνεχίσει την επόμενη χρονιά, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Καλεσμένη στην «Ελένη», η δημοσιογράφος εξήγησε ότι δεν έχει κλείσει ακόμα κάποια δουλειά για την επόμενη χρονιά.
«Ακόμα και τώρα που σου μιλάω, δεν έχω κλείσει κάποια δουλειά. Θα σου πω, γιατί το αποφάσισα. Σου έχει τύχει ποτέ να είσαι σε ένα περιβάλλον επαγγελματικό που νιώθεις πολύ όμορρφα με τους συνεργάτες σου, να υπάρχει αγάπη κι εκτίμηση, αλλά νιώθεις ότι εσύ δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις;», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2f1ofz869fd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό συνέβη σε εμένα. Ένιωσα ότι αν θα συνέχιζα, θα ήμουν βαρίδι για την εκπομπή. Δεν θα βοηθούσα την εκπομπή να πάει ένα βήμα παρακάτω. Αυτή την απόφαση την πήρα χωρίς να υπάρχει ασφάλεια».
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.