Ο ήχος είναι ανατριχιαστικός και όπως ακούγεται ο εκτελεστής γαζώνει τον άτυχο άνδρα, ο οποίος τη στιγμή της δολοφονίας πάρκαρε το όχημά του μπροστά στην εταιρεία του που βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό της 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό. Στην αρχή ακούγονται πάνω από 10 πυροβολισμοί απανωτά, μετά μεσολαβεί κενό και ο δράστης ακούγεται να πυροβολεί άλλες 4 φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλαξε γεμιστήρα την ώρα της επίθεσης.
Το θύμα είναι ο 54χρονος Παναγιώτης Στάθης και ήταν τοπογράφος. Το θύμα δεν είχε ποινικό μητρώο και κατοικούσε στο Χαλάνδρι. Δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πριν τρία χρόνια είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.
Ολα συνέβησαν περίπου στις 8.30 όταν το γκρι αυτοκίνητο μάρκας BMW που επέβαινε το θύμα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου.
Τότε άγνωστο άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο πέρασε από το σημείο και άνοιξε πυρ.
Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του από την μαφιόζικη επίθεση είναι συνέταιρος του ατόμου στο οποίο ανήκει το αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Στο σημείο βρέθηκαν πάνω από δέκα κάλυκες.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μόνο ένας δράστης, ο οποίος φόραγε άσπρο κράνος και μαύρα ρούχα και επέβαινε σε μαύρο σκούτερ. Είχε πλησιάσει το σημείο από πριν και του έστησε καρτέρι.
Δείτε βίντεο: Ηχητικό: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Ένας ο εκτελεστής, είχε στήσει καρτέρι
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».