Η τραγουδίστρια του πρώην συγκροτήματος «Pussycat Dolls» μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με το κοινό της.
Αυτή τη φορά, αφού δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές που κάνει με τον αγαπημένο της, σε άγνωστο προορισμό, ανάρτησε κι ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια.
Σε αυτό, φαίνεται να φορά το μπικίνι της κι ένα πολύχρωμο καφτάνι και να χορεύει ξέφρενα το τραγούδι «Been Like This» της Μέγκαν Τρέινορ, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ηλιοβασίλεμα και βίντεο με την Μέγκαν Τρέινορ 🌅💃🏻 "Γιατί το κάνεις ακριβώς όπως μου αρέσει"».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών