Ο τραγουδιστής είναι πολύ καλός φίλος του πρώην ζευγαριού και σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» αναφέρθηκε στη λήξη της σχέσης τους.
«Είναι φανταστικά, απίστευτα παιδιά και οι δύο. Πραγματικά, υπήρχε πολλή αγάπη και δεν ξέρω αν έχει φύγει αυτή η αγάπη», είπε αρχικά.
Δείτε το απόσπασμα στο 12:35
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1ecxyb5j6ux)
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ξέρω πολύ καλά πόσο στήριζε η Μαρία τον Άρη όσο ήταν στο Survivor κι όταν ήταν στο J2US. Ξέρω πολύ καλά κι ο Άρης πόσο στήριζε την Μαρία στο Survivor. Ήμουν συνέχεια δίπλα του, όταν ήμασταν στο J2US».
Τέλος, εξήγησε πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί ανάμεσά τους, όμως τόνισε πως ο ίδιος δεν πρόκειται να πάρει θέση επί του θέματος.
«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει πραγματικά, αλλά έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Εγώ, που είναι αδέρφια μου, δεν μίλησα ποτέ, που ξέρω πράγματα. Εύχομαι να τα ξαναβρούν», σημείωσε κλείνοντας. Ειδήσεις σήμερα:
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.