Η περιουσία της Μπρίτνεϊ Σπίαρςμετά την έκδοση του βιβλίου της «The Woman In Me», αλλά και την κυκλοφορία του ντουέτου της με τον Έλτον Τζον έχει μεγαλώσει ραγδαία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κερδίσει την τελευταία χρονιά 40 εκατ. δολάρια.
Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της: «Μόνο φέτος, έχει βγάλει 40 εκατομμύρια. Δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τα χρήματα, ούτε τώρα έχει».
Παρακάτω, σημειώνει πως πρόκειται για τα έσοδα της ποπ σταρ από το βιβλίο της, το ντουέτο της με τον Έλτον Τζον, αλλά και τα δικαιώματα της μουσικής που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ακόμα δεν έχει διορθώσει ένα σοβαρό της ελάττωμα, που δεν είναι άλλο από τις σπατάλες που κάνει.
«Η Μπρίτνεϊ αγοράζει συνεχώς, πολλά ρούχα από το διαδίκτυο. Δεν την ενδιαφέρουν οι μάρκες, δεν αγοράζει από σχεδιαστές», λέει η πηγή.
Επιπλέον, τόνισε πως η σταρ «καίει» πολλά από τα χρήματά της σε πολυτελή ταξίδια σε προορισμούς, όπως η Μπόρα Μπόρα και η Χαβάη. «Στον κύκλο της ανησυχούν για τα έξοδα που κάνει», λέει κλείνοντας η πηγή.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.