Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον νέο σύντροφό της - Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον νέο σύντροφό της - Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Η μητέρα μου είναι μπλεγμένη σε αυτό, γράφει η τραγουδίστρια στο Instagram

britney-mak
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε άσχημη κατάσταση, να περπατάει τυλιγμένη με κουβέρτα και με αστυνομικούς να τη συνοδεύουν έξω από ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες.

Ρεπορτάζ του TMZ αναφέρει ότι η ποπ σταρ καβγάδισε έντονα με τον σύντροφό της, Πολ Σόλιζ, με την κατάσταση να ξεφεύγει των ορίων.

Το βράδυ της Τετάρτης 1η Μαΐου, η Σπίαρς πήγε στο Chateau Marmont με τον Σόλιζ. Λίγες ώρες μετά, κάποιος που βρισκόταν στο ίδιο μέρος κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι μια γυναίκα που ταιριάζει στην περιγραφή με τη 42χρονη σταρ, παρενοχλούσε και απειλούσε τους υπαλλήλους και τους πελάτες του ξενοδοχείου.
Κλείσιμο

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν λίγο μετά τις 10:30 μ.μ., αλλά έφυγαν, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν είδαν κάτι ύποπτο.  Το ζευγάρι αποσύρθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου γύρω στις 11 το βράδυ, όπου συνέχισε να διασκεδάζει και να πίνει. Ενώ βρίσκονταν στο δωμάτιο, κατέληξαν σε έναν τεράστιο καβγά, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξελίχθηκε σε χειροδικία, με τη Σπίαρς να χτυπάει στο πόδι. Οι πηγές που επικαλείται το TMZ λένε, πως η τραγουδίστρια «ούρλιαζε και ήταν εκτός ελέγχου στον διάδρομο της σουίτας της και αρκετοί πίστεψαν ότι είχε πάθει ψυχικό κλονισμό, γι' αυτό και κάλεσαν ασθενοφόρο».

Οι τραυματιοφορείς έφτασαν γύρω στις 12:40 τα ξημερώματα, ήρθαν σε επαφή με την Σπίαρς, η οποία έβγαινε από το ξενοδοχείο με ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα τυλιγμένα γύρω της. Ήταν φανερό ότι έκλαιγε. Δεν μπήκε στο ασθενοφόρο και κατέληξε να φύγει με την ασφάλειά της, μόνη της και χωρίς τον σύντροφό της.

Οι ανησυχητικές αναρτήσεις
Μέσω Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έδειξε το πρησμένο πόδι της και έκανε μια σειρά από περίεργες αναρτήσεις, λέγοντας ότι έπεσε και χτύπησε κατά λάθος.

«Πραγματικά στραμπούλισα τον αστράγαλό μου χθες το βράδυ σαν ηλίθια - απλά για να το αποδείξω. Είναι πολύ άσχημα. Η γ...ς ηλίθια εδώ προσπάθησε να κάνει ένα άλμα στο σαλόνι του Chateau και έπεσε - ντροπιάστηκα - και αυτό είναι όλο» έγραψε.

Με άλλη ανάρτηση, θέλησε να διαψεύσει τα πρακτορεία που μιλούν για τον καβγά της με τον Σόλιζ. Όπως έγραψε, πρόκειται για ψέμα και ζήτησε τον σεβασμό όλων, σε αυτή την καθημερινή προσπάθεια που κάνει να γίνει καλά. Η ανάρτησή της χαρακτηρίστηκε ανησυχητική από τα διεθνή πρακτορεία, καθώς άρχισε να γράφει ασυνάρτητα, όπως το ότι: «Τώρα θέλω έναν εσπρέσο, δεν ξέρω γιατί το γράφω αυτό», «Έχω περίοδο» και «μετακομίζω στη Βοστώνη».
spiarrs883

Μετά, στο βίντεο που έδειξε το πρησμένο πόδι της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κατηγόρησε τη μητέρα της, εννοώντας έμμεσα ότι είναι εκείνη που είπε στα media, ότι τσακώθηκε με τον σύντροφό της.

«Ξέρω ότι η μητέρα μου ήταν μπλεγμένη! Έχω να της μιλήσω 6 μήνες και μου τηλεφώνησε αμέσως μετά το συμβάν, πριν βγουν οι ειδήσεις! Μου την έστησαν όπως ακριβώς έκανε και εκείνη τότε! Μακάρι να είχα παππούδες και γιαγιάδες! Δεν την αντέχω !!! Ειλικρινά δεν με νοιάζει θα το πω» έγραψε.
spears3


Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα της μεγάλης φυγής από την Αθήνα - Με καλό καιρό αναχωρούν χιλιάδες εκδρομείς


Η Ευρώπη αποθέωσε τον Ολυμπιακό: Ζάλισε, γείωσε, σόκαρε την Άστον Βίλα - Οι τίτλοι των αθλητικών εφημερίδων


Νεκρός κηρύχθηκε άλλος ένας Ισραηλινός όμηρος της Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης