Ο Άκης Σακελλαρίου αναφέρθηκε στη χρόνια τηλεοπτική του απουσία και στα θετικά που μπορεί να έχει η συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» την Κυριακή 21 Απριλίου, όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση του καλλιτεχνικού χώρου στην Ελλάδα: «Σαφέστατα τα πράγματα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικά σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο απ’ ότι τις προηγούμενες δεκαετίες, που και τότε λέγαμε "πω πω δύσκολα" αλλά φανταστείτε τώρα τι γίνεται. Δηλαδή οι σχολές έχουν αναβαθμιστεί και τα παιδιά, τα οποία πηγαίνουν στις ακροάσεις, είναι εφοδιασμένα με απίστευτες γνώσεις και είναι πολυτάλαντα».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση του με την τηλεόραση: «Νομίζω ότι η τηλεόραση έχει απομακρυνθεί εδώ και κάποια χρόνια από εμένα. Νομίζω βέβαια ότι ήταν αμφότερη αυτή η σχέση με την τηλεόραση. Όχι, για μένα όμως ήταν και είναι πολύ σημαντική γιατί είναι ένα πολύ καλό βήμα για να δοκιμάσεις πράγματα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0poxztz789d)
Ο Άκης Σακελλαρίου επεκτάθηκε πάνω σε αυτό: «Ένα πιο εύκολο βήμα απ’ ότι είναι το σινεμά. Γιατί στην τηλεόραση έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις σε εύρος χρόνου κάποια πράγματα ενώ στο σινεμά πρέπει να είσαι εμπεριστατωμένος και συγκεκριμένος σε αυτό που θα κάνεις. Η τηλεόραση είναι ένα εφαλτήριο, όπως λέω, για να δοκιμάσεις, να πειραματιστείς και να τολμήσεις πράγματα».
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.