Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και εξήγησε πως δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους, απλά αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία τους.
«Έκλεισε ο κύκλος με τον Μάρκο Σεφερλή. Όλα τα πράγματα δεν αρχίζουν και τελειώνουν; Όταν βγει κάποιος άνθρωπος στη σύνταξη, πρέπει να αλλάζει τρόπος ζωής και τρόπο σκέψης», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις τους είναι μια χαρά, ενώ τόνισε πως δεν έχει συμβεί κάτι ανάμεσά τους.
«Δεν έχει γίνει κάτι με τον Μάρκο. Ίσα ίσα, για να είμαι κοντά του 20 χρόνια, σημαίνει ότι είχα περάσει καλά. Ο Μάρκος είναι και καλός άνθρωπος και καλός συνεργάτης. Δεν του το ανακοίνωσα, απλά έφυγα», δήλωσε.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.